Преди „Берое“ – „Септември“

Днес от 15.00 часа

„Берое“ излиза в мач от XIX кръг на Първа професионална лига срещу „Сeптември“ (София). Двубоят е на стадиона под Aязмото от 15:00 ч. Главен арбитър на срещата е Георги Кабаков от Пловдив. Билетите за мача са на цена 5  лв.

„Берое“ има сериозни проблеми с окомплектоването на състава. Михаил Михайлов, Драгош Фиртулеску и Марко Адамович са с контузии, а Кохей Като е наказан.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Богомил Цинцарски, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Емин Ахмед, Веселин Пенев, Серджио Негрут, Карлос Охене, Никола Гавов и Мартин Райнов.

Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 4 място в класирането с актив от 31 т., а съперникът в утрешния мач е на 10 място с 20 пункта.

Георги Кабаков от Пловдив е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Маргаритов и Мартин Венев. Допълнителни асистент-рефери са Георги Димитров и Християна Гутева, а четвърти съдия е Петър Митрев. Делегат на БФС е Николай Колев от София, а Илонка Джалева от София ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Септември“ и в трите срещи между тези съперници, а головата разлика е 8:4.  Първата среща между двата отбора през този сезон, която бе в София завърши с победа за „зелените“ с 0:1.

Източник: beroe.bg