Още една жертва на катастрофата край с. Микре

На 17 ноември край село Микре, след челен сблъсък между пътнически микробус и камион загинаха девет души, а 19 бяха ранени

Жертвите на тежката катастрофа край ловешкото село Микре станаха 10, след като в столична болница почина една от ранените жени. Това съобщи пред Би Ти Ви кметът на Перник Вяра Церовска.
На 17 ноември край село Микре, след челен сблъсък между пътнически микробус и камион загинаха девет души, а 19 бяха ранени. Жертвите и ранените бяха незрящи, връщащи се от екскурзия.
Петима от тях бяха транспортирани в София. В болница "Лозенец" бяха хоспитализирани две жени в критично състояние, с политравматизъм и мекотъканни увреждания. Останалите трима пострадали бяха настанени във ВМА.

Продължава кампанията за събиране на средства в помощ на пострадалите, които са от Перник. Над 50 хиляди лева ще са необходими за лечението и възстановяването на незрящите хора, ранени тежко при челния сблъсък. 

Можете да помогнете за лечението и възстановяването им като изпратите sms на кратък номер 17 777 с текст DMS MIKRE. Средства могат да се даряват и на следната банкова сметка:БЪЛГAPCKИ ЧEPBEH KPЪCT


УHИKPEДИT БУЛБAHK


ІВАN: ВG64UNСR96601010688021


ВІС: UNСRВGЅFСнимка на Деня

Щрихи от Плевен