Дневен хороскоп - събота, 16 декември 2017

Хороскоп

16-12-2017, 10:52

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 11 - 17 декември 2017

 

Овен

Днес няма да сте особено предприемчиви, но пък ще сте сред късметлиите. Ще съумеете да обърнете почти всяка ситуация, с която се сблъскате в своя полза. Все пак избягвайте да се занимавате с това, в което не сте силни.

     
 

Телец

Ако се справите с вътрешното напрежение, то ситуациите ще започнат да се развиват хармонично. Агресивните действия могат да доведат само до куп  неприятности, затова запазете емоционален позитив.

     
 

Близнаци

Вашата преценка трябва да бъде много точна, защото само една е крачката, която ви дели от успеха или провала. Трябва да избягвате конфликтите на всяка цена. Опитайте да запазите неутралитет в междуличностните отношения.

     
 

Рак

Много е важно да запазите самообладание през днешния ден. Дръжте се на положение и не си позволявайте да ставате груби в някои моменти. Не наранявайте, за да не бъдете наранени! Нужно е да се мобилизирате в работата.

     
 

Лъв

Енергийно силен и позитивен ден. Все пак е нужно да бъдете много предпазливи и внимателни в делата си. По пътя на взаимното съгласие ще можете да разрешите доста от междуличностните ви проблеми.

     
 

Дева

Ден, в който няма да имате много добри възможности. Трудно ще протича реализацията на плановете ви. Не е изключено да се появят внезапни препятствия и пречки. Ще ви трябва приятелска подкрепа.

     
 

Везни

Вместо да прибързвате, по-добре изчакайте по-благоприятен момент за действие. Възможно е да се наложи да понесете несправедливи упреци или критика без да можете успешно да се защитите.

     
 

Скорпион

Малцина ще сполучат в своите начинания. Останалите е за предпочитане да не проявяват излишна активност през днешния ден. Бъдете скромни и не навреждайте на никого. И вашият час ще настъпи.

     
 

Стрелец

Добър ден като цялостност, но не се надявайте на невероятен късмет все пак. Творческите личности са в застой. Няма да търпите никакви странични вмешателства в делата си, даже това силно ще ви изнерви.

     
 

Козирог

Ако можете, опитайте да смените обстановката по някакъв начин. Нуждаете се от възстановяване на енергийното ви състояние, което леко се е поизчерпало, дори да не сте го почувствали още.

     
 

Водолей

Ако насилвате съдбата, някои обстоятелства може да се обърнат срещу вас. Не пренебрегвайте желанията на околните, бъдете внимателни към тях. Така и вие ще сте добре. Грижете се повече за себе си и здравето си.

     
 

Риби

Дори да не са насочени действията първоначално срещу вас, пак може да се окажете в епицентъра на горещите събития. Близките ви хора няма да споделят вашето мнение, което ще ви подразни и нарани.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Един от светлите дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. Ден на Кармата и за работа със сънищата. Може да се използва получената в съня информация. Доверявайте се на женската интуиция днес, но да се избягват спорове с жените. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Повече плодове и сокове да се консумират. Подходящ ден само за засаждане на цветя, но не се препоръчва да се късат и подаряват откъснати цветя. Болести започнали сега не са опасни.