Министър Кралев с коледен подарък от националките по художествена гимнастика

Гимнастичките, президентът на федерацията Илиана Раева и треньорките посетиха министъра в неговия кабинет

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев получи коледна кошница от момичетата от националния ни отбор по художествена гимнастика. 

Гимнастичките, президентът на федерацията Илиана Раева и треньорките посетиха министъра в неговия кабинет, за да му пожелаят весели празници и успешна 2018 г. 

„Искаме да Ви благодарим за всичко, което правите за нас. Вашата подкрепа е много важна и ние я усещаме“, заяви от името на момичетата Невяна Владинова. 
От своя страна министър Кралев благодари на състезателките за успехите, които постигат в името на България. 

„Хората очакват много от Вас, което понякога тежи, но това е, защото много Ви обичат. Бъдете здрави и аз съм убеден, че догодина ще зарадвате българската публика по време на Световното първенство, на което сме домакини“, каза Кралев. 

Помощник-треньорът на националния ни ансамбъл Михаела Маевска връчи на министъра поздравителен адрес от името на президента Илиана Раева. 

По време на срещата Раева покани Кралев през януари да се запознае лично с новите съчетания на отбора. Предстои композициите да бъдат представени и публично през месец февруари. 

В кабинета на министъра, освен Илиана Раева присъстваха женският ни ансамбъл в състав Симона Дянкова – капитан, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Елена Бинева и Теодора Александрова и техните треньорки Весела Димитрова и Михаела Маевска. Както и индивидуалните ни състезателки Невяна Владинова, Катрин Тасева, Ерика Зафирова, Боряна Калейн и Петя Борисова с главния мениджър на индивидуалното направление Бранимира Маркова.