Натоварени почивни дни за пожарникарите в Плевен

Няма пострадали хора

На 29 декември в 12:02 часа пожарникари от  РС ПБЗН – Плевен погасиха пожар в отпадъци в изоставена постройка - работно помещение на плевенската улица „Батак“. Няма пострадали.

На 30 декември 2017 година в 19:09 часа пожар е възникнал поради небрежност при боравене с открит огън в три контейнера за отпадъци в Плевен, ж.к. Сторгозия. Пламъците са погасени от служители на РС ПБЗН – Плевен.

На 1 януари в 00:25 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в навес – двор на плевенската улица "Искър". При огледа е установено, че причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 30 кв. м. навес. Пламъците са погасени от служители на РС ПБЗН – Плевен.

На 1 януари в 01:06 часа пожарникари от РС ПБЗН - Плевен погасиха пожар в контейнер за сметосъбиране в град Плевен ж.к. "Сторгозия".  Пожарът е възникнал поради небрежност при боравене с открит огън.

На 1 януари в 17:48 часа поради небрежност при боравене с открит огън е възникнал пожар в контейнер за отпадъци в Плевен ж.к. „Сторгозия“. Пламъците са погасени от служители на РС ПБЗН – Плевен.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен