Улици в София затворени за председателството

Мисия София

08-01-2018, 06:42

Снимка:

pixabay

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стотици взеха участие в детското откриване на европредседателството

Промени в движението в София ще има след 17:30 вечерта на 10 януари

Официалното посещение на комисарите от ЕК във връзка с българското председателство ще наложи промени в движението в София, съобщиха от Столичната община. Те започват още на 10-и януари и ще продължат до отпътуването на делегациите.

Промени в движението в София ще има след 17:30 вечерта на 10 януари. От тогава до 12-и януари, когато трае посещението на еврокомисарите у нас, ще бъде затворена за движение ул. „Ген. Гурко" между ул. „Г.С.Раковски" и ул. „Кн. Александър І". По това време няма да може и да се паркира там. Промените ще засегнат и други отсечки в района, както и площад "Княз Александър Първи", предава БНТ.

Част от улиците ще бъдат отворени след приключване на събитията до 11 януари, а други - като участъци от улиците "Доспат" и "Баба Неделя" ще бъдат затворени от 11-ти до 12 януари. На 12.01 ще бъде закрита временно и спирката на бул. "Черни връх" под „Моста на влюбените" в посока бул. „България".

Автобусите няма да спират там между 11 и 12 часа. Столичната дирекция на вътрешните работи ще осигури сигурността по време на събитията с постове за контрол, а движението на възловите кръстовища ще бъде регулирано.