Кметът на Казанлък участва в срещата на СОСЗР

На срещата на Общинската организация тя бе придружавана от депутата от 43-то Народно събрание Нено Влайков

Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова взе участие в Годишното отчетно събрание на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва "Шипка" гр. Казанлък, което се състоя тази вечер във Военния клуб в града. На срещата на Общинската организация тя бе придружавана от депутата от 43-то Народно събрание Нено Влайков.

Преди началото на срещата Галина Стоянова и Нено Влайков разгледаха фотоизложбата, посветена на 70-годишнината на Първа танкова дивизия „История на военните формирования в Гарнизон – Казанлък“, разположена във фоайето на Военния клуб.

В Поздравителния адрес до служителите на военните формирования в Казанлък за юбилея на Първа танкова дивизия Кметът Галина Стоянова посочи:  „Като основоположник на бронетанковите войски и железния юмрук на Българската армия всеки от Вас, със службата си в различните видове войски през изминалите години е дал своя принос за отстояването на мира, спокойствието и достойнството на българския народ. Вие всички сте част от славната история на Българската армия и като наследници на Първа танкова дивизия и Пета танкова бригада, превърнали се в символ на военната мощ на нашата Родина, за което изказвам искрената благодарност лично от мое име и от името на моите съграждани!“