Радостин Танев се срещна с жители на Чирпан и Раднево

Опровергава се и схващането, че всички кадърни млади хора бягат навън

С жители на общините Чирпан и Раднево се срещна народният преставител от ГЕРБ Радостин Танев.
Бавното икономическо развитие на града бе основна тема на срещата, както и липсата на значими европейски проекти, които биха стимулирали икономиката на общината, бяха темите на разговора му с общинското ръководство на партията в града на Яворов. Жителите на Чирпан пък поставиха пред народния представител въпроси от личен характер.
В Раднево депутатът Танев се срещна и с младежката структура на партията, на която е и областен координатор за Старозагорско. "Впечатлен съм отново от енергията, която влагате в стремежа да допринасяте за развитието на общината.
Всеки път е удоволствие да съм част от събранията на МГЕРБ", каза  той. С младите хора Радостин Танев обсъди предстоящите инициативи за първата половина от годината на структурите с областта. "Удоволствие е, когато виждам ефекта от общата ни работа.
Опровергава се и схващането, че всички кадърни млади хора бягат навън, напротив - тук виждам умни, креативни и активни младежи, които са избрали родния си град за професионална реализация и създаване на семейство", допълни Танев пред част от екипа на МГЕРБ - Раднево.