Верея допусна загуба при гостуването си в Русе

Спорт

25-02-2018, 17:25

Снимка:

fcvereya.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Верея приема ЦСКА на стадион "Трейс Арена"

Верея загуби от ЦСКА

В двубоя от 22-я кръг на първа лига

Въпреки загубата при гостуването на Дунав с 0:2 в двубоя от 22-я кръг на първа лига отборът на Верея запази шестата си позиция в класирането.
Халфът на старозагорския тим Георги Вълчев получи контузия още в началото на двубоя и беше заменен от нападателя Савио Нсереко, който направи официален дебют с екипа на Верея.
Домакините от Русе откриха резултата в 39-ата минута чрез Васил Шопов след удар от дистанция.
Верея изнесе играта в половината на Дунав през второто полувреме и отправи няколко удара към русенската врата, но до попадение не се стигна. За сметка на това русенци стигнаха до нов гол в 62-ата минута след като се разписа Красимир Станоев от дузпа. До края на мача нямаше повече сериозни положения.
В междинния 23 - ти кръг Верея ще бъде домакин на Пирин. Двубоят е насрочен да се играе за 28 февруари (сряда) от 15, 00 часа на стадион Трейс Арена в Стара Загора.
Съставът на Верея: Богомил Цинцарски, Иво Иванов, Пламен Тенев, Здравко Запрянов, Костадин Слаев, Георги Вълчев (7-Савио Нсереко), Венцислав Бенгюзов (46-Елиаш да Силва), Илиян Йорданов (61-Антон Огнянов), Милен Танев, Валери Домовчийски.

Източник: fcvereya.bg