Томас Мюлер може да се възползва в Байерн от напускане на Левандовски

Полският национал е искан от грандове в Англия и Испания

Роберт Левандовски може да помогне на Байерн в спечелването на Шампионската лига под ръководството на Юп Хайнкес. Идеално съчетание между опитен треньор и футболист.

Доскоро се смяташе,че Хайнкес ще остане временно начело на баварците. Оказа се,че Левандовски може да си тръгне по-рано от своя наставник. Полският национал усилено е спряган за Реал. А напоследък и за Челси и Манчестър Юнайтед.

Ако Роберт напусне Байерн тогава се отваря втори шанс за Томас Мюлер да си върне увереността в атаката на баварците.

И Левандовски и Мюлер ще играят на Мондиала в Русия. Съответно за Полша и Германия. За Мюлер това е добре дошло,защото Германия почти сигурно ще играе финал. А Томас може да се окаже голмайсторът на отбора. Вярно е,че Йоаким Льов има дълга резервна скамейка и Мюлер ще има конкуренция в атаката на Бундестима.

Но той е свикнал с напрежението в националния тим. А след един сполучлив за Германия Мондиал и добри игри на Мюлер евентуалното заминаване на Левандовски от Байерн в посока Испания или Англия ще отвори нови хоризонти за германския нападател. Има голяма възможност Томас да възроди реализаторската си кариера за Байерн.