Преди „Берое“ – „Витоша“

Спорт

17-03-2018, 12:57

Снимка:

beroe.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Берое“ U19 отстъпи на „Ботев“ (Пловдив)

Двубоят в Стара Загора е от 15:00 ч.

Днес, 17-ти март, „Берое“ излиза в мач от XXVI кръг на Първа професионална лига срещу „Витоша“ (Бистрица). Двубоят в Стара Загора е от 15:00 ч. Главен арбитър на срещата е Владимир Вълков. Това е последен двубой от редовния сезон на ППЛ.

„Берое“ има проблеми с окомплектоването на състава. Заради наказание в утрешната среща ще липсва Педро Еуженио, а Иван Бандаловски и Георги Динков са с травми.

Треньорският щаб на „Берое“ сподели преди мача, че отборът ще подходи доста сериозно към поредния мач от първенството. “ Срещу себе си имаме един противник, който няма какво да губи и няма нужните резултати, но като игра в доста срещи „Витоша“ превъзхождаше своите съперници. Това е показателно за работата на треньорския щаб и клуба като цяло. Затова ние трябва отново да сме пределно мобилизирани, за да постигнем целите си“, казаха още от треньорския щаб на старозагорци.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Веселин Пенев, Мартин Камбуров, Кохей Като, Серджио Негрут, Карлос Охене, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Никола Гавов, Борислав Цонев и Мартин Райнов.

Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 4 място в класирането с актив от 44 т., а съперникът в утрешния мач е на последно място в подреждането със 7 пункта.

Владимир Вълков е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Маргаритов и Йордан Петров. Допълнителни асистент-рефери са Никола Атанасов и Румен Христов, а четвърти съдия е Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Иван Кюркчиев, а Ичко Лозев ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ се е срещал с „Витоша“ само веднъж. През пролетния полусезон „Берое“ се наложи с 1:0 в Бистрица след попадение на Педро Еуженио.

Източник: beroe.bg