„Великденско почистване” организират от ГЕРБ в област Добрич

Ще има награди за изявените

Кампания „Великденско почистване” организира партия ГЕРБ в област Добрич по инициатива на Старейшини ГЕРБ.

Целта й е Добрич и областта да посрещнат по-чисти светлия християнски празник. Началото бе поставено с почистване на района на паметника на Хан Аспарух в Добрич.

Провеждането на кампанията ще позволи всеки, който желае, да се погрижи  за района около дома си, междублоковите пространства, кварталните паркове и места за отдих.

За желаещите да се включат са осигурени ръкавици и чували за събиране на отпадъците.

Общинските структури и клубовете на ГЕРБ ще участват активно в почистването, като се погрижат за паметници и мемориали, спортни и детски площадки, междублокови пространства, участъци от плажната ивица. Към кметовете на населени места, избрани с листата на ГЕРБ, е отправена покана да организират с помощта на доброволци почистване в селата.

Областното ръководство на ГЕРБ кани жителите на Добрич и областта да проявят активност и загриженост в почистването и опазването на обществените територии, като се включат в кампанията.

Гражданите могат да получат чували и ръкавици от офиса на ПП ГЕРБ в Добрич. На телефон 0879485859 ще се приема предварителна информация за местата, на които ще се чисти, за да бъде уведомена сметопочистващата фирма „ЕфСиСи България”.

В рамките на кампанията ГЕРБ ще отличи:

-              Най-добре почистено междублоково пространство.

-              Най-добре поддържана детска/спортна площадка.

Желаещите да се включат в конкурса трябва да изпратят илюстративен снимков материал, информация и контакт за връзка до 31.03.2018 година на имейл [email protected] Снимките ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на ГЕРБ-Добрич в специално събитие „Великденско почистване”.

Сред наградите ще има цветен разсад, градински инструменти, пейка, кошчета за отпадъци, осигурени с лични средства от народните представители от ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"