Oтборът на ЦСКА посети община Каварна

Мисия Каварна

06-04-2018, 09:15

Снимка:

Община Каварна

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА боядиса червени яйца на Велики четвъртък в Албена

ЦСКА е на лагер в курортен комплекс „Албена” преди важното гостуване в Разград

Кметът на община Каварна Нина Ставрева  посрещна в кабинета си Стойчо Стоилов, Георги Велинов, Ивайло Иванов, Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Кирил Десподов и Едвин Джеси.

Футболистите  подариха на г-жа Ставрева юбилейната фланелка на ЦСКА по случай 70-та годишнина на отбора и официалния екип, с който тима играе своите мачове в първенството на Първа лига. От своя страна кметът поднесе на легендата Георги Велинов икона на Свети Георги и пожела на отбора да победи Лудогорец утре с 3:0. Пред Общината фенове на ЦСКА очакваха своите любимци, за да се снимат с тях и да ги подкрепят преди двубоя днес.

"Армейците" посетиха и детска градина "Здравец", където раздадоха на децата топки и календари с автографи на футболистите. Малчуганите бяха изключително развълнувани от възможността да се докоснат до част от своите идоли и не пропуснаха да си направят снимки с тях. За много от децата днешната среща беше сбъдната мечта.

ЦСКА е на лагер в курортен комплекс „Албена” преди важното гостуване в Разград утре и по покана на кмета на Каварна г-жа Нина Ставрева, която е голям привърженик на отбора, част от играчите и щаба бяха на гости в града.

Представителите на ЦСКА зарадваха и младите футболни таланти от детско-юношеската школа на „Калиакра” – Каварна и им дадоха ценни съвети за пътя, по който са поели - а именно този към големия спорт.