Левски победи Верея в София

Спорт

22-04-2018, 10:20

Снимка:

fcvereya.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА победи Верея в София

Левски без публика на мача с Верея

Двубоят се изигра без публика заради наказание на домакините

Левски спечели с 2:0 срещу гостуващия Верея в среща от 31-ия кръг на футболното първенство в Първа лига на стадион "Георги Аспарухов" в София. Двубоят се изигра без публика заради наказание на домакините, пише fcvereya.bg.
Левски в осмата минута можеше да открие, след като Роман Прохазка засече с глава от 7-8 метра центриране на Афонсо Фигейредо от ляво, но вратаря Богомил Цинцарски успя да избие в напречната греда.
В средата на полувремето отново Фигейредо от ляво намери непокрития в пеналта Джерсон Кабрал, който обаче стреля на сантиметри край целта.
След половин час игра Жорди Гомес подаде от корнер от дясно и Холмар Ейолфсон засече с глава от десетина метра, но Цинцарски парира на голлинията.
Последва нов пропуск за домакините в 40-ата минута. Хали Тиам засече с глава след центриране от корнер от дясно на Прохазка, Цинцарски изби, а след това блокира и добавката на Ейолфсон отблизо.
В следващата минута Левски поведе. Прохазка центрира от дясно към границата на малкия пеналт и този път Ейолфсон с глава прати топката в мрежата.
В 57-ата минута Вутов беше изведен в ляво в наказателното поле от Жорди Гомес и веднага пусна по тревата към Прохазка, а словакът от точката на дузпата реализира за 2:0.