Шансът на Байерн е слабата игра на Реал в Мадрид

Баварците се нуждаят от освежаване на състава през новия сезон

Байерн загуби първата полуфинална среща от Реал в Мюнхен с 1:2. Кимих откри за баварците, но в края на полувремето Марсело изравни.

През втората част Зидан пусна в игра Асенсио на мястото на Иско. За пореден път смяна се оказа правилен ход от страна на френския треньор. Асенсио издебна грешка на Рафиня и оформи крайното 2:1 за Реал.


Ясно е,че Юп Хайнкес пое през сезона Байерн на мястото на Анчелоти. В мача с Реал се видя,че баварците имат огромна нужда от освежаване на състава през новия сезон. В самото начало на срещата контузии получиха двама основни играчи като Робен и Боатенг.

На терена цял мач остана Рибери, който физически едва издържа до края на  срещата. Французинът обаче показа в техническо отношение най-добрите си страни. Разминаваше като малки гари защитниците на Реал, но вратарят Навас бе непреодолим.


Томас Мюлер също имаше много положения за гол, но и там Навас го спираше преди топката да влезе в мрежата.


Този път Кристиано Роналдо не изпъкна индивидуално,но Марсело в атака и Рамос в защита свършиха необходимата работа.


Шансът на Байерн е слабата игра на Реал в Мадрид. Ако "белия балет" си позволи отново да играе така безотговорно на "Бернабеу", както срещу Ювентус, то баварците имат голям шанс да отидат на финал.

За сметка на това Зидан трябва доста да поговори на своите възпитаници да не си мислят,че всичко е наред за финала в Киев. Със сигурност Роналдо и компания ще трябва да внимават какво правят. И, ако искат да имат шанс да станат първия отбор печелил за трети пореден път Шампионската лига, откакто турнира се казва така, то трябва да приемат реванша с Байерн повече от сериозно.