Иде време за третото издание на Лятната IT академия

Мисия Бургас

14-05-2018, 10:37

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ученик от Бургас представя България на състезание по английски в Италия

Вижте как да се запишете за участие

На 9 юли започва третото издание на безплатната Лятна IT академия за ученици и студенти, организирана от Община Бургас. И тази година кандидатите ще се явят на предварителен тест, след който ще бъдат сформирани 6 групи ученици и 2 групи студенти.

Във всяка група ще се обучават 15 ученици или студенти. Заниманията на учениците ще се провеждат в ППМГ "Академик Никола Обрешков" - Бургас - по график, от известни преподаватели по компютърни технологии.

Желаещите да бъдат включени в курсовете на Лятната IT академия трябва да подадат документи /заявление по образец/ в ЦПЛР-Бургас, на адрес: ул. "Райна Княгиня" 11, ет.2,  при организаторите, всеки делничен ден от 15 до 8 юни 2018 г., от 10 до 12 и от 14 до 16.30 часа. При подаване на заявлението трябва да се представи документ /ученически бележник, лична карта, студентска книжка/, удостоверяващ класа или курса на кандидатите.

Предварителният тест ще се проведе на 23 юни от 9:00 часа в ППМГ "Акад. Никола Обрешков". До 15 юни в сайта на ЦПЛР-Бургас /www.odk-burgas.com/ ще бъдат поместени списъците на кандидатите  за провеждане на теста.