Връчиха наградите на победителите от областното състезание за защита при бедствия

Животът

31-05-2018, 08:40

Снимка:

Областна управа Стара Загора

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

XIX-те Областни състезания “Млад огнеборец” ще се проведат в Албена

Участваха 9 отбора от различни училища на Старозагорска област

Областният управител Гергана Микова връчи днес наградите на победителите от регионалното ученическо състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“. То се провежда за 16-и път и в него участваха 9 отбора от различни училища на Старозагорска област. Децата се надпреварваха в два кръга – теоретичен и практически, съобщават от пресцентъра на Областна управа.

На трето място се класира отборът от с. Ягода, община Мъглиж. Със сребърни медали се окичиха учениците от Гълъбово. Златото и купата на победителите отидоха при момчетата и момичетата от Девето основно училище „Веселин Ханчев“, Стара Загора. Предметните награди за всички участници в състезанието бяха осигурени от Областна администрация.

Победителите от областния кръг ще се включат през месец септември в националното състезание за защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации. Г-жа Микова благодари на организаторите и пожела на учениците от ОУ „Веселин Ханчев“ да защитят честта на Стара Загора и на национално ниво. Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"