Владо Кузов в ДПС, за да бъде привлечено гей обществото

Политика

05-06-2018, 09:45

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ДПС в недоумение – Владо Кузов тихомълком се присъединил към тях

Отрича да е осъждан за блудство с непълнолетен

Една от идеите за членството на Владимир Кузов в ДПС е да бъдат привлечени към движението хората с различна сексуална ориентация. Това съобщи самият Кузов в предаването „Часът на Милен Цветков“ по NOVA телевизия. „Идеята е тези хора да дойдат и да станат наши членове. Знаете, че има не малко такива хора в света“, обясни Кузов. Според него в развитите държави хората, които нижат тютюн, „пчеличките на обществото“, застават до интелектуалците, поетите, с такава сексуална ориентация. „Идеята на ДПС е не на дискриминацията, не на омразата“, обясни Кузов. И допълни, че е член на движението от една седмица, има партийна книжка и членува в столичния район „Оборище“.
„Няма нищо странно. Запознах се с председателя на организацията. Говорихме няколко месеца. После се събраха, решиха и ме приеха. Аз нямам проблеми със закона“, допълни Кузов. Бившият депутат от "Атака" беше осъден условно за блудство с непълнолетен. След това беше отстранен от Народното събрание. „Нямам присъда. И в Страсбург ми казаха -Вие, нямате ясна присъда“, кзаяви Кузов и допълни, че отстраняването му от парламента било неправомерно.
Преди телевизионната изява на Кузов от движението се чуха различни мнения по въпроса за членството му. „Кузов идва в организацията от около 2 месеца, има интересни идеи за развитието ѝ, ще бъде полезен за партията, а личният живот си е личен“, заявил пред „24 часа“ шефът на ДПС-Оборище Антон Тепавичаров. „Тече проверка, скоро ще съобщим, изчакайте резултатите“, заяви лаконично пред „Дневник“ ръководителят на софийската организация на ДПС Нихат Кабил.