Благотворителен турнир по тенис на маса започва ОДМВР - Пловдив

Набраните средства са предназначени за деца на загинали полицаи и пожарникари от пловдивска област

Областната дирекция на МВР и местните дружества на Синдикалната федерация на служителите от МВР са организатори на благотворителен турнир по тенис на маса, който ще се проведе на 8 и 9 юни в Пловдив. Инициативата има за цел да подпомогне финансово 21 деца до 18-годишна възраст на починали полицаи и пожарникари от пловдивска област.
Заявка за участие в турнира са потвърдили 15 отбора от подразделенията на дирекцията на МВР и 2 отбора от състава на РД “Пожарна безопасност и защита на населението”. Гостуващи ще бъдат и състезатели от Областната администрация, кметството на район “Южен”, военни от 68-ма бригада “Специални сили” и служители от Дирекция “Миграция” – град Любимец.
Събитието ще се състои в зала „Стоянострой“ на бул. „Шести септември“ 252 в Пловдив (срещу магазин “Мосю Бриколаж”), където има възможност да бъде посрещната и публика.

Днес от 10.00 ч. ще бъде официалното откриване, а  крайното класиране на отборите и набраните финансови средства ще бъдат обявени на финалния етап на турнира на 9 юни.