Изтъкнатият баритон Руси Ников пее тази вечер в Пловдив

Концертът е под надслов "Песенна вечер с избрани романси от Чайковски и Рахманинов”

Тази вечер в Етнографския музей е поредният концерт в 54-я Международен фестивал на камерната музика Пловдив 2018. Изкуството на камерното музициране ще радва своите почитатели и гостите на града до 21 юни на традиционната за фестивала сцена в Етнографския музей, както и на подиума на популярния пловдивски клуб Bee Bop Café.
Билети: на касата пред Общината и на място, непосредствено преди концертите.
Акцентът в 54-та фестивална програма е присъствието на млади, утвърдени и активно концертиращи на международната сцена български артисти музиканти.
Единственият във фестивалната програма вокален концерт поднасят тази вечер в 20:00 часа в Етнографския музей изтъкнатият български баритон с ярко присъствие на международната сцена Руси Ников и украинският пианист, лауреат на множество клавирни конкурси Павел Качнов. Под надслов „Песенна вечер с избрани романси от Чайковски и Рахманинов”, концертът обещава вълнуващо преживяване с красотата, богатството и съкровения свят на славянската душевност. Концертът е под патронажа на инж.Димитър Георгиев – собственик на Козметична компания „Роза Импекс”, почетен консул на Украйна в Пловдив, почетен гражданин на  Пловдив, спонсор на фестивала.