Франция - Аржентина ще бъде осминафинално шоу

Спорт

27-06-2018, 12:11

Снимка:

btv

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Меси ще играе още за Барса

Франция с малко усилия стигна до осминафиналите

Уругвай - Португалия също изглежда здрав мач

Вече станаха ясни първите четири осминафинални двойки на световното първенство в Русия.


Това са Уругвай-Португалия, Испания - Русия, Хърватска - Дания и една от черешките на осминафиналите между Франция и Аржентина. Има вариант един срещу друг да играят и Бразилия и Германия.


Ако трябва да се подходи с чувство за хумор към срещата на французи с аржентинци може да се каже,че ще се срещнат Франция, която не се разбра как играе в мачовете от групите и Аржентина, за който отбор не се знае неговия треньор.


В третият мач срещу Нигерия тимът на Аржентина показа противоречив облик. Започна мача с много характер,гол отбеляза лидера Меси. И при изравняването от дузпата изпълнена от Виктор Моузес в началото на второто полувреме отборът на Нигерия взе голямо психологическо предимство.

Нещата отиваха към изхвърляне на "гаучосите" от турнира, защото на Нигерия стигаше равенството от 1:1. За да дойде края на мача, в който играчът на Манчестър Юнайтед  Маркос Рохо с далечен удар направи 2:1 и прати Аржентина на осминафиналите.

В събота на 30 юни ще се види истинската стойност на Франция и Аржентина. Французите със сигурност няма да играят толкова пестеливо както в групите,а Аржентина трябва да покаже характера от първото полувреме на мача с Нигерия. Очаква ни голям мач. Поне като афиш.

В друг от полуфиналите Кавани и Луис Суарес се изправят срещу Кристиано Роналдо  и могат да изхвърлят Португалия от турнира. И няма да е нелогично,защото португалците разчитат само на Кристиано Роналдо.

Испания би трябвало да се справи с домакините от Русия. Срещата между Дания и Хърватска е загадка. На пръв поглед хърватите са изявения лидер в тази среща. Но датчаните са непредсказуеми,а Хърватия може да направи своя лош мач точно когато не трябва.

Чакат ни много интригуващи срещи.