Йордан Щерев е сред големите шампиони в Албена

В рамките на 36-я Международен бридж фестивал ''Албена 2018"

Йордан Щерев от Добрич и Христо Иванчев от Шумен станаха големите шампиони в битката за купата и наградите на тридневния двойков бридж турнир "Конгрес Албена" в рамките на 36-я Международен бридж фестивал ''Албена 2018", съобщава centersport.org.
След 5-часова с надперевара с най-добрите 13 двойки на Фестивала във финал "А" те ликуваха заслужено оставяйки на второ място германските национали Михаел Грьомолер и Роланд Руховски, най добрата двойка на индонезийския национален отбор Фреди Моноппо и Хенки Ласут, националите на Исландия Свен Ериксон и Йон Ингторсон и другата двойка на индонезийския национален отбор Франки Карвур и Джейми Бойох.
Във финал "В" шампиони станаха Уафа Хаддат /Ливан/ и Джери Стаматов /София/, а във финал "С" - Светла Ненова и Стефан Георгиев/Дедо/ от Варна.
Днес от 14 ч. се открива и най престижния турнир на Фестивала - в който ще си дадат среща най силните отбори на България, Индонезия, Румъния, Исландия, Русия и Германия а след приключването в неделя след обяд ще се извърши и закриването му.