Хаджиев преподписа с „Берое“

Той е на 26 г. и играе като централен защитник

„Берое“ продължава своята политика за запазване на основните си играчи и днес Камен Хаджиев преподписа нов дългосрочен договор с клуба. Защитникът завоюва своето основно място в състава през изминалия сезон и показа страхотни игри, които допринесоха за доброто класиране и четвъртото място през миналата кампания. С представянето си той получи и повиквателна за представителния национален тим на България. Хаджиев доказа, че е един от най-добрите играчи в българското първенство на своята позиция и ръководството на тима изразява своето задоволство от постигнатото споразумение.

Всички от ПФК „Берое“ пожелават на Камен много успехи и победи с екипа на любимия отбор!

Хаджиев се присъедини към „Берое“ през лятото на 2017 г. и записа 29 мача и 3 попадения за тима. Той е на 26 г. и играе като централен защитник.

Хаджиев е юноша на „Родопа“ (Смолян), а през 2008 г. преминава в младежкия отбор на немския „Ватеншилд 09“ и играе в Бундеслигата до 19 г. През 2009 г. е привлечен от „Шалке 04“, а през 2010 г. се завръща в България и записва 30 мача за „Пирин“ (Гоце Делчев). В следващите сезони играе за „Миньор“ (Перник), „Локомотив“ (София), немския „Олденбург“ и холандския „Фортуна“ (Ситард).