Станимир Стоилов: Няма нужда от паника в Левски

Отборът ще елиминира Вадуц

Станимир Стоилов е от хората, които са си извоювали правото да говорят за случващото се в Левски. Доказано най-успешният треньор в съвременната история на "сините", в момента национален селекционер на Казахстан, даде кратко мнение пред Топспорт след вчерашното поражение на столичани от Вадуц с 0:1.

"Няма място и нужда от паника в Левски. Случва се да загубиш, по-важен е начинът, по който го правиш. Нямам никакво съмнение, че Левски ще преодолее с лекота този съперник. Вадуц е много под нивото на нашия отбор, което ще си проличи на реванша. Ще видите, че Левски ще продължи напред в Лига Европа", коментира Стоилов.

"Публиката на Левски отдавна е доказала, че нищо не може да я пречупи. Любовта на феновете към отбора е безрезервна, никакъв резултат не може да я пречупи. За начина, по който се управлява клубът, както и за отговорността на спортно-техническото ръководството към отбора, отдавна съм си казал мнението, така че нямам какво повече да добавя по темата", добави още Мъри.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен