Отново добричлийка спечели награда от Лотарията на НАП

В Лотарията на НАП участват активно вече 1345 жители на гр. Добрич

Мариела Калчева  е поредната късметлийка от Добрич, която беше изтеглена за седмичната награда от Лотарията на НАП за периода 1-8 юли. 24-годишната участничка получи чисто нов смарт телефон, който и бе връчен от директора на местния офис Димитър Димитров. Мариела участва в Лотарията с над 760 фискални бона, регистрирани до момента, а късмет й донесе покупка за 18.04 лв. В Лотарията на НАП участват активно вече 1345 жители на гр. Добрич, като до момента  те са регистрирали 483483 касови бележки, а стойността на закупените от тях стоки и услуги е в размер  на 6 200 868,89 лева.Най-високата стойност на касова бележка, регистрирана от добричлия, е за9 538 лева.

От НАП Добрич напомнят, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

На 16 юли ще станат известни имената на този, който ще спечели следващия телефон и този, който ще грабне месечната награда от 2 хиляди лева.Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв., а печелившата касова бележка ще бъде изтеглена през месец декември.