Йорданис Агапитос ще пее тази вечер във Велинград

Дует "Пирин", Дения Пенчева, Клавдия и група "Сигнал" са сред изпълнителите

Велинград четвърти ден е домакин на празника на  фестивала „Балканско веселие“. За пръв път градът домакинства на веселия празник на музиката, езето и питието на стадион „Чепинец“. Събитието отбелязва и 70-годишнината на Велинград и 10 години СПА столица на Балканите.
Целодневната програма предлага отлични кулинарни зони,  разнообразни атракциони, творчески работилници, изложения и игри за малки и големи, които са на разположение на посетителите. Присъстващите на „Балканско веселие“ могат да видят и чуят на живо най-големите звезди от България и чужбина в различни музикални стилове.
Последната фестивална вечер, 22 юли (неделя), ще започне с фолклорните изпълнители от дует „Пирин“, които ще подгреят публиката на стадиона с красиви народни песни. Веднага след тях всички посетители ще могат да се насладят на фолклорната певица Дения Пенчева, която е известна с неподражаемия си стил. За почитателите на модерната българска музика ще се погрижи попдивата Клавдия.  Любителите на гръцките ритми също ще имат повод да се забавляват, когато Йорданис Агапитос се качи на сцената, за да подсигури веселото настроение на публиката. Краят на фестивала ще бъде ознаменуван от легендарната група Сигнал. Песните на Данчо Караджов и компания са обичани от няколко поколения българи, а балади като „Да те жадувам аз“ и „Сбогом“ ще се пеят с пълно гърло във Велинград.