Цветанов: И откъде да дойдат парите за мечтите на БСП?

Много ниско и безотговорно поведение, заяви шефът на групата на ГЕРБ по повод видеото с инструкциите на Нинова за протестиращи

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов с коментар за алтернативната управленска програма на социалистите. „Вчера БСП представиха проекта си „Визия за България“, но не казаха откъде ще дойдат парите за тези техни мечти. След управление на БСП винаги има хаос и дефицит поне 5%“, заяви Цветанов пред журналисти в Казанлък.

Той обвини БСП в популизъм заради обещанията им.

„Затова политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората. От опозицията искат да пригласяме на страните от Вишеградската четворка. Тези страни, които се характеризират с по-антиевропейско говорене, ще получат с 24% по-малко средства за кохезионна политика, докато ние ще получим 2 милиарда лева повече“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

На предстоящите догодина местни избори амбицията на ГЕРБ  да имат кметове в 145 общини, категоричен е Цветанов.

Политикът коментира и разпространения клип, който дава сериозни поводи за съмнение, че Корнелия Нинова е отговорна за провокациите в с. Шарково. „Ако това се окаже вярно - то това би било много ниско и безотговорно поведение“, заяви той.