"Тя в Пловдив“ представя активните жени на града

Юлското събитие ни среща с Анелия Павлова и Вера Маркова

„Тя в Пловдив“ представя активните жени на Пловдив. Всеки последен четвъртък на месеца в кафе-бар "Отсреща" две дами представят себе си и своята дейност.
Климатичните промени оказват влияние върху жените по начин, за който може би много от нас не са се замисляли. Международни изследвания говорят за връзката между здравето на жените и климатичните промени, като особено уязвими са бременните жени. По-ниските нива на раждаемост и преждевременните раждания вече се свързват със замърсяването на въздуха.
Юлското събитие на „ТЯ в Пловдив“ представя две жени, които са се посветили на каузата за опазването на нашата планета Земя. Това са Анелия Павлова, природозащитничка, част от екипа на „Зелени Балкани“, докторант по Зоология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” и инструктор по пещерно дело и Вера Маркова, пътешественичка и основателка на Revolucia.
Срещата с двете дами е на 26 юли 2018, 19:00, в "Отсреща", ул. "Бетовен" 12.
Събитието се организира от доброволци, а жените, които имат възможност да представят дейността или каузите си са тези, които ежедневно вдъхновяват хората около тях с това, което правят и постигат. Всеки може да номинира жена, която я/го вдъхновява да се включи като говорителка на някое от следващите събития на 'Тя в Пловдив", като попълни онлайн формуляра тук https://goo.gl/forms/S3VmGybKM2Au1WPs1.