Дрогиран, пиян и без книжка заловиха полицаите от Добричко

Крими

07-08-2018, 12:07

Снимка:

pixabay.com

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

В какви случаи ще се използват стационарните дрегери за алкохол?

По трите случая са образувани бързи полицейски производства

Снощи, около 02:55 часа в района на к.к. Албена е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с варненска регистрация, управляван от П.П. (29 г.) от Варна, съобщават от ОД на МВР в Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин и метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Малко по-късно снощи, около 02:25 часа в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с чужда регистрация, управляван от криминално проявения И.Н. (40 г.) от град Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,52 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 август, около 11:50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, управляван от И.М. (28 г.) от с. Крушари. В хода на проверката е установено, че водача на колата не притежава СУМПС и управлява автомобила в едногодишен срок от наложено му наказани

е по административен ред. По случая е образувано бързо полицейско производство