“Разчупи се!” предизвиква младежите

ОИЦ-Пловдив и НАРД отправя предизвикателство към младите хора

Днес от 18:00 часа в Царсимеоновата градина в Пловдив ще се състои Младежка надпревара „Разчупи се“, организирана от Областен информационен център-Пловдив и Национален алианс за работа с доброволци, по повод Международния ден на младежта. Събитието е посветено на 2018 г. - Европейска година на културното наследство.
Участници на възраст между 15 и 29 години, групирани в 15 отбора, ще мерят сили в 15 игри-изпитания. Тимовете ще се състоят от 2 до 4 човека - група от приятели, съмишленици, колеги, членове на организация. Всеки отбор ще трябва да премине през общо 15 игри. За всяко изпитание ще разполагат с 5 минути, като според представянето си ще получават точки. Точки за крайното класиране ще им донесе и редът, по който финишират в надпреварата. На един от пунктовете експертите на ОИЦ-Пловдив ще очакват участниците с предизвикателство на тема Европейски съюз.
Отборът победител получава голямата награда - скок с бънджи за всички членове на тима. Участниците, класирали се на второ място, ще се сдобият със страхотни хамаци, а тези  на трета позиция - ще получат ваучери за отборна игра в Ескейп стая. За всички състезатели са осигурени подаръци и грамоти за достойно представяне.
Събитието ще завърши с концерт на група Оги 23 на откритата сцена до Виенския павилион.  
Записване за участие:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTZ30ymXYSYVSiwf3Q1RVdc3ldBj6XYDfT0Fm8JGfeCrr28g/viewform - не по-късно от 9-ти август.

Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"