Ремонтът пред СУ отне само 35 часа

Извиняваме се на всички, на които причиняваме неудобства с ремонтните дейности в София, написа кметът

На 35-я час от затварянето на кръстовището на Ректората започна полагането на последния износващ пласт асфалт. Асфалтирането ще отнеме 2 часа. След това кръстовището ще остане затворено, за да може настилката да изстине и да бъде положена пътна маркировка. Това информира във Фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова.

За изграждане на нови трамвайни релски е затворено кръстовището на ул. “Граф Игнатиев” и ул. “Г. С. Раковски”. Тролей №9 ще минава по бул. “Васил Левски” до началото на септември, когато трасето на трамваите трябва да е завършено.

Днес започва ремонтът на бул. Арсеналски“ между бул. „Черни връх“ и бул. „Петко Каравелов“ - утре движението в участъка само ще бъде стеснено, тъй като стартираме с ремонт на тротоарите.

"Започнахме и цялосното преасфалтиране на ул. “Цар Симеон” между бул. “Хр. Ботев” и ул. “Опълченска”, след като преди дни завърши подмяната на водопровода от “Софийска вода”, написа още кметът.

"Извиняваме се на всички, на които причиняваме неудобства с ремонтните дейности в София, но целта ни да работим максимално интензивно през август и до 15 септември да приключим всички големи обекти", допълни тя.