Румен Русев се срещна с инициативата "Визия за София"

Мисия София

17-08-2018, 11:23

Снимка:

nova.bg/ кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Румен Русев провери ремонта на бул. Александър Малинов

Община Младост е получила градивни предложения от екипа на инициативата

Проведохме първа ползотворна среща с инициативата на Столична община Визия за София. Заедно с хора от моя екип поставихме началото на разговорите какви са основните проблеми на "Младост" и набелязахме някои стъпки и предложения за решаването им. Получихме градивни предложения от екипа на инициативата, ръководен от Любо Георгиев. Ние изключително много ценим, инициативата, която те са подели да съберат пълна подробна информация, да изградят цялостна картина за града ни. Бяхме единодушни по въпроса, че не може повече да се строи така на парче, на всеки възможен имот. Коментирахме, че е нужна единна визия за Столицата, която да бъде изработена от професионалисти с различен профил, на база предложенията и на гражданите и всичко това да бъде облечено със законова рамка. Това написа във фейсбук кметът на район "Младост" Румен Русев.

"Аз и екипът на администрацията обещахме, че ще съдействаме до колкото ресурсът ни позволява с конкретни данни, които събираме при нас, както и с предложения и активно включване във визията за "Младост", написа още той.

"Призовавам и гражданите да се включат активно като следят инициативите, включват се в публичните дебати и изпращат своите предложение. Цялата информация за дейността на "Визия за София" може да бъде проследяване от уеб страницата на инициативата: https://vizia.sofia.bg/", заключи Русев.