Роналдо ще дебютира официално за Юве в Торино срещу Лацио

Със сигурност през сезона няма да има празно място на стадиона на Ювентус

В събота Роналдо ще направи официален дебют за Юве в Торино срещу Лацио. Със сигурност това е началото на изцяло продаден стадион в Торино на Ювентус през сезона в италианското първенство.


Още при откриването на Серия А на стадиона във Верона срещу Киево всички места по трибуните бяха запълнени. Срещата завърши 3:2 за "бианконерите" с победен гол на Бернардески в последната минута. Кристиано не се разписа в този първи мач за Юве,но присъствието му бе осезателно.

Роналдо игра с любимия си номер 7 любезно му преотстъпен от Куадрадо. Сега, съперник е един от трудните отбори в Серия А, какъвто е Лацио.


Това ще е и първия по-сериозен тест за голмайсторските умения на Кристиано. Още повече, че мачът ще е пред собствена публика.

А тя ще задължава бившия лидер на Реал да даде отново всичко от себе си. Кристиано не е забравил как бе аплодиран от тифозите на Юве за гола от задна ножица,който вкара на сегашния си тим с екипа на Реал. Всички фенове станаха прави и аплодираха изпълнението.


Точно затова сега Роналдо ще иска най-много на тях да им се отблагодари. А, където играе, го прави с напориста игра и отбелязване  на голове.