"ТЯ в Пловдив" представя дами - значими лидери в обществения живот

Това са Лена Карналова и Марина Кисьова де Хеус

Краят на лятото е идеалното време за доза вдъхновение! Лятното издание на 'ТЯ в Пловдив", което ще състои днес от 18:30 в Отсреща, ще ви срещне с две жени, в чийто живот доброволчеството и благотворителността играят централна роля. Това са Лена Карналова, изпълнителен директор на Асоциация "Голям Брат, Голяма Сестра", вдъхновителка на поколения младежи и един от основните двигатели на гражданския сектор в Пловдив и Марина Кисьова де Хеус, учредителка на Академия 'Екатерина Каравелова', избрана за Community Solutions Fellow 2017-2018 на Държавния департамент на САЩ за изгряващ лидер.
„Тя в Пловдив“ представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Всеки последен четвъртък на месеца в Отсреща две дами представят дейността си.
Както винаги, след прзентациите всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят и обменят опит като за целта ще бъдат използвани различни игри.