Благотворителна театрална постановка „Това съм аз, това си ти..”

Добрич Лайф

30-08-2018, 15:43

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Отново "Гераците" на добричка сцена

На 6 септември 2018 г. от 19:00 часа в театрален клуб „Щурче“ – Варна с адрес ул. „Ангел Кънчев“ 41

Актьори от ДТ „Йордан Йовков“ – Добрич, Мария Генова и Стефан Сърчаджиев ще представят  благотворително театралната постановка „Това сам аз, това си ти…“ в театрален клуб „Щурче“ – Варна. Представлението е в помощ на 59-годишния Иван Василев, който има нужда от операция на лумбалните прешлени. Според мнението на проф. д-р Явор Енчев това е единственият вариант да го спаси от инвалиден стол. Металните импланти не се поемат от здравната каса и струват 8000 лева, които в момента са непосилни за него.
Постановката ще се проведе на 6 септември, четвъртък, от 19.00 часа в театрален клуб „Щурче“ – Варна с адрес ул. „Ангел Кънчев“ 41. Вход – 10 лева.
„Това сам аз, това си ти…“, авторски спектакъл на Орлин Дяков, е едно представление, в което всеки може да открие себе си и с усмивка и честност да направи своята равносметка. Да си зададе въпросите, които не е смеел да си зададе, да се опита да им отговори и ако не успее… ако не успее, да прегърне човека до себе си и да му се усмихне.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен