Цветан Цветанов присъства на честванията на 6 септември в Пловдив

"Съединението е най-голяма сила“, подчерта Цветанов

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов присъства днес на честванията по случай навършването на 133 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия в Пловдив. На днешния ден за 26-и път отбелязваме и празника на Пловдив. Заедно с Цветан Цветанов са кметът на Пловдив инж.Иван Тотев, народните представители от ГЕРБ-Пловдив Спас Гърневски и инж.Атанас Ташков, председателят на Общински съвет-Пловдив Савина Петкова, областният управител Здравко Димитров, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев, както и още много граждани и официални лица. На честванията присъства и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.
Честванията започнаха с тържествен молебен в Катедрален храм „Света Богородица“, който бе отслужен от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай, и ще продължат с поднасяне на венци и цветя пред паметника на Захари Стоянов и пред паметната плоча на майор Райчо Николов на площад "Римски стадион".
„Съединението е най-голяма сила и за да вървим напред трябва да сме сплотени в общите ни амбиции“, подчерта Цветан Цветанов. По случай празника на гр. Пловдив председателят на ПГ на ГЕРБ заяви: „Пожелавам на жителите на града здраве, просперитет и все така тяхното населено място да бъде атрактивна дестинация за всички българи. Пловдив е невероятно място, където човек се зарежда с много позитивна енергия“.
"По случай празника на Пловдив пожелах на жителите на града здраве, просперитет и все така тяхното населено място да бъде атрактивна дестинация за всички българи".