Днес стартира We Are Going To Мъглиж 2018

Стара Загора Лайф

07-09-2018, 10:00

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Здрав рок ще оглася Мъглиж в началото на септември

С богата рок програма

Рок фестивалът в планината над Мъглиж започва този петък - 7,8 и 9 септември. Както винаги в първата седмица на септември и със свободен вход.

В петъчната вечер групите, които ще забият на мъглижката сцена са: Ghosts From Our Past, Hellion Stone, Forgot The Ten, K.O.R.A и Khanъ. На 8 септември, събота, балканът ще се разтресе от бандите Seconday, This Burning Day, Ivo Ruev Band 69, BROND и Abysmatic.

Освен богатата рок програма, организаторът на "We Are Going To Мъглиж" Иво Руев представи официално новия партньор на фестивала в лицето на сдружението с нестопанска цел "Българско е".

Сдружението с председател Диана Цинцарска има за цел да представя и популяризира български производители и занаятчии. Организираните от тях улици на занаятите и на българските производители са почти задължителна част от празниците на града на повечето големи общински градове, както и задължителен акцент в програмата на много фолклорни фестивали.

В рамките на рок фестивала, "Българско е" ще организира улица на занаятите и изкуствата на тема рок, рок култура и рок аксесоари, а като част от местното производство ще бъдат представени продукти от отглежданата в района каракачанска овца.

Благодарение на "Българско е" фетсивалът ще обогати и разшири програмата си и ще предложи на госите си забавления и изненади и в неделя, 9 септември.