МВР взима мерки за дербито ПФК "Локомотив“ и ПФК "Левски“

Спорт

15-09-2018, 10:00

Снимка:

ПФК "Локомотив" Пловдив

Автор:

plovdivutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Полицията взима мерки за дербито ПФК "Ботев“ и ПФК "ЦСКА Сф

Приканват се зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете

На 16 септември, от 20.00 часа, на стадион „Локомотив“ в областния град ще се проведе среща между отборите на ПФК “Локомотив“ и ПФК „Левски”.
В деня на мача – неделя, съгласно заповед на кмета на Община Пловдив е забранена продажбата на алкохол на територията на спортния комплекс.
Възможно е в часовия период между 18.00 ч. до 23.00 ч. да бъде въведена временна реорганизация на движението по бул. „Освобождение“ от кръстовището му с бул. „Менделеев“, ул. „Димитър Ризов“ по продължение с ул. „Цветан Лазаров“ до кръстовището между бул. „Санкт Петербург“ с ул. „Лев Толстой“.

Преди, по време и след приключване на футболната среща, полицейските служители ще следят за опазването на реда и недопускането на инциденти на територията на Пловдив. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона.
За да се избегне струпване на желаещи да гледат мача, вратите на спортното съоръжение ще бъдат отворени в 17.30 часа.
На изградените контролно-пропускателни пунктове полицаите ще извършват щателни проверки, а при охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.
Призовават се привържениците да спазват стриктно разпорежданията на  служителите на реда; нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.