Лион изненада Манчестър Сити в Англия

Роналдо с червен картон в мач на Ювентус във Валенсия

Лион изненада Манчестър Сити като  победи "гражданите" в Англия с 2:1. Отличен мач направи играчът на гостите Набил Фекир. Той се отличи с голов пас и попадение. Лион можеше да стигне и до резултат 3:0 в негова полза в един момент, ако Депай не бе нацелил страничната греда.


Със сигурност "хлапетата" на Бруно Женезио дават заявка за първите две места в тяхната група на Шампионската лига. Пеп Гуардиола трябва бързо да се справи със загубата от Лион. Ще бъде безкрайно изненадващо,ако Сити не успее да продължи към  осминафиналите в група с Лион, Шахтьор и Хофенхайм.


Реал без Кристиано Роналдо стигна до класика от 3:0 срещу Рома на Бернабеу. Третото попадение отбеляза Марсело Диас, който вече носи фланелката с номер 7 на Раул и Роналдо.


Роналдо започна нервно мача във Валенсия за Ювентус. След консултация със своя асистент съдията Феликс Брих го изгони с директен червен картон в средата на пъввото полувреме. Въпреки,че остана с десет човека Юве спечели срещата с 2:0.


Манчестър Юнайтед тръгна добре в Берн срещу Йънг Бойс и взе победа с 3:0. Мачовете в групите завъртяха неочаквани интриги и втория кръг се очертава да бъде още по-интересен.