Интер върви по възходяща линия

Мачът с Тотнъм даде сили на "нерадзурите"

Преди мача с Тотнъм от групите на Шампионската лига Интер изглеждаше в отчайващо състояние. Отборът тръгна през новия сезон по обичайния начин от други шампионати. А именно да пилее точки от мачове, които трябва да печели.

За да дойде срещата на "Сан Сиро" с "шпорите" от групите на Шампионската лига. Която също тръгна по познат сценарий. Тотнъм поведе в резултата и водеше до четири минути преди края. В крайна сметка след пълно обръщане на резултата Интер измъкна трите точки след успех с 2:1.


Тази победа в групите на Шампионската лига даде ентусиазъм на момчетата на Спалети. В следващия мач от първенство Интер гостуваше на Сампдория. В труден двубой Интер успя да грабне победата с 1:0. За да дойде междинния кръг,в който Интер на "Сан Сиро" победи Фиорентина с 2:1. Следва ново домакинство на Каляри. Би трябвало да се очаква поредна победа за "нерадзурите". Очевидно е,че Интер върви по възходяща линия. Всичко потръгна от мача с Тотнъм, който даде сили на Интер.


И за втория мач от групите на Шампионската лига при гостуването на ПСВ в Айндховен момчетата на Спалети да отидат с много позитивна нагласа. И да търсят нови три точки. А шест точки вече ще ги поставят като реален претендент за едно от първите две места в групата с отбори като Барселона, Тотнъм и ПСВ Айндховен.