Интер и Ливърпул започнаха с гръм и трясък в ШЛ

"Нерадзурите" и мърсисайдци спечелиха мачовете си с характер

Интер и Ливърпул започнаха с гръм и трясък участието си в групите на Шампионската лига.

В Милано "нерадзурите"  трябваше да заличат на препълнения "Сан Сиро" неубедителното си представяне от първите кръгове в Серия А. Но отново след добра игра допуснаха евтин гол и Тотнъм поведе.

Оставаха шест минути до края на срещата. Разочарованието тегнеше над "Сан Сиро". И лудия Интер доказа лудостта си. С голове на Икарди и Весино обърнаха мача и взеха много ценна победа с 2:1.

Да не се забравя,че уругвайския национал на отбора Весино явно умее да става герой в мачове за Интер, който са свързанви с Шампионската лига. В последния кръг на миналия шамипонат от Серия А на Интер му трябваше победа като гост в Рим над Лацио и я спечели в края на срещата точно с гол на Весино за 3:2. Така Интер придоби право да участва в групите на Шампионската лига. Сега, пак Весино донесе победата на отбора, вече в мач от групите на най-елитния клубен турнир. На  другия мач от групата  Барса  не изпита  трудности победи у дома ПСВ Айндховен с 4:0.  Меси отбеляза  три гола.  В тази тежка група Интер даде заявка,че ще се бори поне за второто място с Тотнъм.


На "Анфийлд" Ливърпул взе супер оспорван мач с 3:2 срещу богаташите от ПСЖ. След 2:0 за домакините и изравняване до 2:2, в края на мача Фирмино се разписа за победата и единия от германските треньори Юрген Клоп полудя на тъчлинията. Другият германец и наставник на ПСЖ Томас Тухел явно има какво да извлече като поуки от този мач, в който само Мбапе от парижани бе на ниво.

В другата среща от тази група на препълнения "Мала Маракана" в Белград Цървена звезда направи 0:0 с Наполи и даде заявка,че далеч няма да е боксова  круша.


Шампионската лига тръгна много емоционално. мачовете тепърва ще ставата много оспорвани и сигурно ще има много голове.