Кои са най-търсените имоти в Пловдив?

Каква е визията на общината за развитието на града и региона?

Как се развива имотният пазар във втория по големина град в България – Пловдив и какви са тенденциите при закупуване на жилище в региона – тези и още теми ще бъдат обсъдени на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Пловдив. Тя ще се проведе днес от 10 часа в хотел „Империал“.   
По време на бизнес закуската мениджъри от агенции за недвижими имоти, архитекти, представители на инвеститори, строителни компании и браншови организации в сектора ще представят и коментират тенденциите в имотния сектор и градоустройството през деветмесечието на годината. По време на дискусията представители на община Пловдив ще обсъдят визията на местната власт за развитието на града и региона.
Бизнес закуската в Пловдив е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора. През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите  стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.