В Пловдив ще се проведе медитация с Божествения кристал

Тя е от18:30 - 21:30 ч. в йога зала "Шри Чинмой“ в център Гарабитов

Един необикновен кристал ще бъде в Пловдив за първи път този четвъртък заедно със своя пазител Прадийп Виджай Кумар. Всеки, който иска да медитира с него, е добре дошъл на медитацията за „Единство“ днес, 18:30 - 21:30 ч., в йога зала „Шри Чинмой“ в център Гарабитов. Събитието е подходящо както за напреднали, така и за начинаещи в медитациите. Желаещите трябва да се запишат на тел. 032/693 694, 0899 915 704, тъй като местата са ограничени. Осигурен е превод от английски на български език.
Забързване на процесите на (само)лекуване, засилване на паметта, прекратяване на лоши навици, връщане на ума в състояние на мир и радост, подобряване на работната ефективност, заздравяване на взаимоотношенията, увеличаване на волята, изостряне на способността за разграничаване на добро и зло, разбиране на целта на живота. Това са част от ползите от медитацията, посочва терапевтът Иван Гарабитов, който от 2008-та година, от откриването на йога зала „Шри Чинмой“ в център „Гарабитов“ в Пловдив, води безплатна медитация всеки понеделник.
Divine Power кристал е с 144 фасети, създаден по технология от Атлантис, носещ името "Божествена сила". Кристалът обикаля света, за да помага на хората в намирането на истината, да активира мир, любов и единство. Пазител на кристала е Прадийп Виджай Кумар. Той е роден в Индия през 1982 г., мигрира в Австралия през 2005 г. Завършва бакалавърската степен по инженерство в Ченай (Индия) и магистърска степен по информационни системи в Мелбърн (Австралия). През 2008 г. в търсене на истината и вечното щастие Прадийп открива медитацията и започва да я практикува под ръководството на Субаш Патриджи, основател на Движението за пирамидални духовни общества. Чрез медитациите Прадийп успява на намери отговорите на всички свои въпроси и разбира каква е мисията му на Земята. От 2010 г. той преподава медитация в Австралия. На 2 октомври 2014 г. на Глобалния конгрес на духовните учени в Долината на пирамидите (Индия) Прадийп бива провъзгласен за покровител на Divine Power.
От 2014 г. Прадийп провежда медитации за единство с божествения кристал в много държави. Участниците в тях получават космически енергийни и галактически енергийни кодове, излъчвани от Божествения кристал. Той активира сърдечната чакра и истинския човешки потенциал да излъчва радост, любезност, състрадание, любов, да изпитва усещането на единството.
Още за историята и произхода на този уникален кристал ще научите по време на медитацията в център „Гарабитов“ – Пловдив на 25 октомври от 18.30 часа.
Снимката е от списание „Осем“ - Прадийп Виджай Кумар с Божествения кристал, Снимка: Добрин Кашавелов