Празнично почистване & барбекю днес в Ботаническата градина

Тече конкурсът за избор на име и лого на Ботаническата градина

Точно преди 1 година стартираха доброволческите инициативи по възстановяването на Ботаническата градина в Пловдив. Оттогава насам всеки месец градината е притегателно място за невероятни хора, които споделят любовта си към природата и желанието тя да бъде по-близо до нас в градска среда! "Продължаваме да създаваме спомени, да пишем история, като бавно, но сигурно превръщаме една идея в реалност. Заедно!", информират от градината.
По този повод всички приятели на Ботаническата градина ще отпразнуват заедно  тази наситена и ползотворна година. Днес от 10:00 до 14:00 ще има голямо празнично почистване & барбекю!
Доброволци ще покажат уменията си в следните дейности:
•Мастър барбекю клас
•Практичен урок: Как да въведем ред и чистота в градината
•Състезание: Аз засаждам луковици най-бързо
•Импровизация: Танци свободен стил с/без музикално оформление
•Творческа работилница за най-малките
•Вдъхнови ме: Обмен на идеи за ново име и лого на градината
В момента с пълна сила тече и конкурсът за избор на име и лого на Ботаническата градина по инициатива на Аграрен университет-Пловдив и Speedflow Bulgaria. Приветства се всеки, вдъхновен от тази идея, да се включи и да представи своите творчески предложения, за да помогне за създаването на визуалната идентичност на това важно за Пловдив място.
Повече информация за конкурса може да намерите тук: https://speedflow.bg/blog/konkurs-ime-logo-botanicheska-gradina-plovdiv/