Монтана Волей отстъпи на Кладно с 0:3

Отзивите след двубоя

"Монтана Волей" започна участието си в европейските клубни турнири през този сезон. Съставът на Даниел Пеев отстъпи с 0:3 (18:25, 24:26, 19:25) на чешкия "Кладно" в първи мач от 1/32-финалите за Купата на ЦЕВ, който се игра в зала "Младост",съобщи БФ Волейбол.

Ето и отзивите след двубоя:

Даниел Пеев, треньор на "Монтана Волей" - "Кладно е отбор на много добро ниво, близко до високото европейско. Не виждам нищо незакономерно с оглед на това, което се случи на терена. Да, имахме шансове във втория гейм, но допускаме леки топки, които са решаващи в края на такъв завързан гейм. Освен че самият гейм завърши с два аса, имахме своите шансове преди това с възможността да вдигнем висока топка за атака. Не можахме. И след това имаше пусната топка от разпределителя на осем метра, която оставихме да падне. Няма кой да ти прости подобни неточности. Това са подаръци, от които всеки един отбор се възползва, ние не успяхме."

Добромир Иванов, либеро на "Монтана Волей" - "Струва ми се, че този отбор на Кладно е по-силен дори от турския Малийе Пиянго, който ни отстрани миналата година. Видя се разликата. В един гейм успяхме да се закачим, но накрая класата си каза думата. Два страхотни сервиса, които не успяхме да спасим. В интерес на истината, имахме ситуации, в които можехме да дръпнем и да не ни натежат тези грешки в края, но не се получи."

Реваншът е на 13 ноември, вторник, от 19:00 ч. българско време.