Кавани загря с хеттрик за Ливърпул

Тухел ще има спокойна почивка преди решаващата среща с мърсисайдци

Групата в Шампионската лига на ПСЖ заедно с Наполи и Ливърпул е изключително завързана. Като добавим и Звезда, която е склонна на подвизи в Белград, нещата стават доста непредсказуеми.


Кавани загря с хеттрик в гостуването на Монако при победата с 4:0. Тухел  ще има спокойна почивка в клубната пауза на шампионатите.

И все пак и Тухел и неговите  възпитаници трябва да имат наострено внимание към така важния двубой на "Парк де Пренс" с Ливърпул. Само победа на парижани ще им донесе спокойствие за едно от двете места в групата. Наистина, ПСЖ има гостуване на Звезда, но както казахме звездашите са способни на всичко в Белград. Направиха 0:0 с Наполи, а после биха в исторически мач Ливърпул с 2:0.

Така,че Тухел наистина трябва да внимава. От предишните наставници на отбора в близко време Лоран Блан изведе  тима до четвъртфинал в Шампионската лига. След това Унай Емери на два пъти загуби на осминафинал. Тухел дори и да прати ПСЖ на четвъртфинал няма да задоволи жадните за бърза история богати собственици на клуба. Те искат Купата или най-малко финал, а в съвсем краен случай и полуфинал.


Така,че притискането на треньора,който и да е той, както винаги е огромно. Но това Тухел го знае. Да видим как ще се справи с предизивикателствата.