Пловдив Коучинг продължава с интересните си срещи

Лекцията бе на Диана Господинова

И този месец екипът на Пловдив Коучинг Съпорт Груп прегърна идеята да създаде среда за будни, търсещи и прогресивни хора.
Лекцията на специалния ни гост-лектор Диана Господинова беше толкова чаровна, колкото и самата тя. Разбрахме го в споделянето на нейния личен опит по темата, която ни представи: ‘’Как качеството на вътрешния ни диалог определя качеството на нашите преживявания?” Много говорихме и много мислихме – за това как мислим. За това какво си казваме след всеки провал и всеки успех. Дадохме си сметка колко е важно, че не фактите, а имено тяхната интерпретация са в основата на истински качествените преживявания. В четири практически стъпки и възможност всеки от гостите да сподели преживяното, научихме как да управляваме вътрешния си диалог и как да създаваме напълно различен вътрешен свят.
Изключително много ни зарадва и присъствието на гостите ни от София, Стара Загора и Пазарджик. Благодарим ви за споделеното и енергията, която създадохте в мастъпмайнд групата, за полезните и страхотни идеи, които давате.
Очакваме ви на следващата среща на Пловдив Коучинг Съпорт Груп – 11 декември – вторият вторник на последния, но много важен месец в годината. А темата ще е съобразена и много вълнуваща…магията продължава.