Заловиха пласьорка на нелегални цигари в Асеновград

Крими

27-11-2018, 12:19

Снимка:

МВР

Автор:

plovdivutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цигари и алкохол без бандерол откриха в Пловдивско

Регистрирани са 9 криминални престъпления в Пловдивско

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 9 криминални престъпления – 3 кражби, наркотици, пожар и 4 други. Разкрити са 3 престъпления.

Пласьорка на нелегални цигари бе заловена в района на кооперативен пазар в Асеновград. Вчера служителите на реда установили, че 60-годишната жена предлага за продажба 360 саморъчно свити папироси.  По случая е образувана предварителна проверка за престъпление по чл. 234, ал.1 от НК.

В рамките на съвместни действия на територията на отдалечените населени места в пловдивска област вчера служители на РУ – Труд и екип на жандармерията предприели проверка на лек автомобил „Пежо“ в село Найден Герово. Зад волана бил 22-годишен младеж от Съединение във видимо неадекватно състояние. Направеният му тест за употреба на наркотици дал положителен резултат. Спрямо водача е взета 24-часова мярка за неотклонение, образувано е бързо производство.

Сигнал за взломна кражба разследват служители на Шесто РУ в Пловдив. По първоначални данни, в нощта срещу неделя неизвестен извършител разбил кафе автомат на ул. „Зефир“ и отнел около 200 лева от монетника.