Как да задаваме правилните въпроси?

Това е темата на срещата на Пловдив Коучинг през декември

”Магията на въпросите – как да задаваме правилните въпроси” е темата, която ще бъде разгледана на срещата на Пловдив Коучинг Съпорт Груп през месец декември с гост-лектор Яна Аврамова.
Всички искаме да сме успешни и да бъдем щастливи. Но как е възможно това? Кое е общото между едни от най-успешните световни лидери и децата? Какво си задаваме, когато се питаме и колко магия има в силата на въпросите?
На тези и още много други въпроси ще потърсим отговори заедно със специалния ни гост-лектор Яна Аврамова на месечната коучинг среща в Пловдив на 11-ти декември. Ще научим още защо е важно да се върнем към вродената си дарба да задаваме въпроси и  как отново да се свържем с любопитството в нас. Какво се случва, когато задаваме правилните въпроси и как това помага да разбираме по-добре себе си и света около нас. Как чрез магията на  въпросите да развием творческия си потенциал и защо те имат силата да ни отвеждат към повече удовлетворение във всичко, което правим.
Сращата е на 11 декември 2018г. в Младежки център Пловдив – ул. Ясна Поляна 18; Гребна база (след бариерата) от19:00 ч.
Втората част на срещата е посветена на Коучинг.
Ще имате възможност да работите в групови коучинг сесии, да се възползвате от професионална индивидуална сесия, както и възможности да се ползвате от опита на участниците в  “Мастърмайнд група”, която да съдейства за разрешаването на ваш личен казус.
За лектора:
Яна Аврамова е холандски възпитаник по специалностите Международен мисия, тя създава и успешно разпространява своя продукт Карти на Успеха. Има и старМаркетинг Мениджмънт и Комуникации и Мултимедиен Дизайн. Има над десет години корпоративен управленски опитв дигиталната индустрия в България. Обича да готви, да пие червено вино, да чете, да пътува, да язди, да се катери, да кара мотор, ски, да се гмурка. Повече от всичко обаче тя е майка на две момчета и затова силно се вълнува от темите за образование, иновации и личностно развитие. След дипломирането си като Лайф и Екзекютив Коуч през 2013, тя напуска корпоративния бранш и започва самостоятелно да развива проекти, свързани с горните теми. Призванието на Яна е да помага на хората да разкриват и развиват своя потенциал за по-добър и успешен живот. Като част от тази своя тъп за деца, който развива образователно съдържание за усвояване на емоционални, социални и когнитивни умения чрез игра.