Цялостни решения и добри практики в бизнеса ще обсъждат в Пловдив

Форумът е на 20-ти февруари

Тракия Икономическа Зона и Limacon организират първия по рода си полудневен бизнес форум, посветен на цялостни решения и добри практики в различни сфери на бизнеса. Форумът е на 20-ти февруари в хотел "Империал"
Заедно с партньорите си от SG Expressbank, Easy Consult, ARS Bulgaria, Auxionize, Pricewaterhousescoopers PwC и други, които ще се присъединят, са подбрали теми и решения, които да помогнат на компаниите в тяхното стратегическо и оперативно развитие.
Ще бъдат засегнати най-новите тенденции и решения в сфери като бизнес развитие, финанси, продажби, управление на хора, социални придобивки, маркетинг и др.
Форумът е насочен предимно към ръководни кадри, управители и собственици, чието ценно време никога не стига за запознаване с многото нови решения и инструменти, които се предлагат за справяне с предизвикателствата пред едно успяващо в силна конкурентна среда българско или международно предприятие.
Събитието има за цел както да даде полезна, сбита и практическа информация, така и да остави достатъчно време за разговори между участниците и обмяна на идеи и препоръки.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"